Статистика на блога
Здравейте ( Вход | Регистрация )
| Последните 10 публикации · Синдикация (RSS) |
Блокови размисли или "по стълбите на живота" Оня ден станах на 57 год. цял живот досега работих, носих, принасях, служих на родина и фирми всякакви. Търсих духовното и гледах да се задоволявам с малкото, което аз и семейството ми имахме... повече
4 Коментари
13 Публикации
2 463 Посещения
8-ми декември не е просто дата на календара. Това е дата, която оставя трайни следи в живота (и известно намаляване на мозъчните клетки) на всички, които са или са били студенти. 8-ми декември е заслужената награда. Първа спирка за почивка след... повече
0 Коментари
1 Публикации
1 808 Посещения
Намерих новината за събирането на ООН - на 22 септември. Ето линк: http://ecovege.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=104 повече
63 Коментари
74 Публикации
15 181 Посещения
Какво е общото между правото и секса? Членовете. Един адвокат си отглеждал говорящ Папагал. Папагала не обичал много политиците и дейността, която извършвали и поради тази причина постоянно говорел нецензурни думи по техен адрес. Един ден... повече
10 Коментари
10 Публикации
9 033 Посещения
0 Коментари
1 Публикации
13 707 Посещения
Нека бъдат избори ... Колеги, имаме насрочени избори за студентски съвет, тъй като досегашният представляваше нашите интереси без минималния брой представители и вместо най-малко 71 студентски представители, студентски съвет е избран от 38... повече
2 Коментари
1 Публикации
13 881 Посещения
Цъкни тук и се убеди сам повече
3 Коментари
8 Публикации
7 921 Посещения
Цъкам, ма тва технологиите по-сложни от мене бе.... повече
0 Коментари
1 Публикации
19 940 Посещения
Днес трябваше да са ми първите лекции за вече втората година. Уви, не успях да стигна до университета. Ще спомена само малко от всичко, което се случи днес, а то включваше: ремонт, вървене пеш, прах, кал, камъни, камиони, много малко и все... повече
0 Коментари
1 Публикации
18 541 Посещения
THE SANITARIUM is hosted externally, so visiting it will take you away from this site. Натиснете бутона за връщане обратно на браузъра си, за да се върнете тук, когато сте готови!
2 408 Посещения
Изключително интересна тема повече
3 Коментари
1 Публикации
6 009 Посещения
Не бях ходил в този наистина изключително привлекателен град. Бях чувал все хубави работи за него, но винаги си имах едно на ум, че все пак провинцията... ами, си е провинция. Но сега с ръка на сърце мога да призная грешката пред самия себе си.... повече
29 Коментари
6 Публикации
3 048 Посещения
Болка Дъждът се стича по лицето ми, да скрие сълзите ми, болката в сърцето ми се прочита в очите ми. Вървя в тъмнината, без да зная къде отивам, защото когато спирам отвътре умирам. Стигам донякъде, но се връщам в дните, в които... повече
7 Коментари
2 Публикации
2 806 Посещения
"Мразя те!" - каза тя и стисна ножа още по-силно в ръката си. "Мразя те, не разбра ли? Махни се, махни се от душата ми!" - крещеше Сандра и бършеше стичащите се сълзи по бузите си. Очите й бяха кървавочервени, изпълнени... повече
13 Коментари
7 Публикации
3 251 Посещения
World_best_restaurants 2005 1. The Fat Duck, Bray, Berkshire, Britain 2. El Bulli, Montjoi, Spain 3. French Laundry, California 4. Tetsuya’s, Sydney, Australia 5. Gordon Ramsay, London, Britain 6. Pierre Gagnaire, Paris, France 7. Per Se, New... повече
0 Коментари
1 Публикации
1 902 Посещения
Тестове NET е проект, който предоставя възможност за тестване на знания и умения онлайн. С лесния си интерфейс нашият екип гарантира приятни минути в сайта. Тестовете обновяваме ежемесечно, като добавяме нови и нови раздели. Към този момент... повече
0 Коментари
1 Публикации
3 768 Посещения

НЯМАМ.ИНФО is hosted externally, so visiting it will take you away from this site. Натиснете бутона за връщане обратно на браузъра си, за да се върнете тук, когато сте готови!
2 582 Посещения
DareDevil няма статии за показване!
0 Коментари
0 Публикации
398 Посещения
arksi няма статии за показване!
0 Коментари
0 Публикации
713 Посещения
Статистика на блога
| 0 потребители активни в твоя блог | |
![]() |
0 гости, 0 потребители, 0 анонимни потребители |
| Статистика на блога | |
![]() |
Потребителите са създали общо 62 блога Общо 251 публикации и 239 коментара Най-новият блог е "Блога на Аркси" от arksi |
|
Олекотена версия |