Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jan 16 2009, 20:15
Коментар
|
|
![]() Butcher Група: Потребители Коментари: 732 Регистриран: 31-May 08 Град: Села: Плевен/София Потребител N: 1 132 Специалност: Мрежови технологии(на английски език) |
Я кажете сега вашите наблюдения(който не знае кой модел е E36 да потърси в Google)! Още се двоумя в отговора си, ма все по-мръсно и по-мръсно ме гледат като карам Бимата
-------------------- |
|
|
|
Jan 16 2009, 20:19
Коментар
|
|
![]() IDDQD Група: Потребители Коментари: 1 663 Регистриран: 27-January 08 Потребител N: 143 Специалност: Администрация и управление |
Ако имах BMW щях да се обидя от сравнението.
-------------------- ![]() Мотористите не са простаци! |
|
|
|
Jan 16 2009, 20:21
Коментар
|
|
![]() Butcher Група: Потребители Коментари: 732 Регистриран: 31-May 08 Град: Села: Плевен/София Потребител N: 1 132 Специалност: Мрежови технологии(на английски език) |
Ако имах BMW щях да се обидя от сравнението. Абе на мен ми е интересно да видя как хората ме възприемат като мина покрай тях -------------------- |
|
|
|
Jan 16 2009, 20:29
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 235 Регистриран: 12-June 08 Град: София Потребител N: 1 254 Специалност: Политически науки :) |
хаха , има нещо вярно ...
работата е че над 50% от колите от модела са тунинговани ... за БГ става въпрос ... -------------------- Все туй копнение в духът,
все туй скиталчество из път, на който не съзирам края. И поглед вечно устремен напред, към утрешния ден, без там пристанище да зная . . . ![]() |
|
|
|
Jan 16 2009, 20:40
Коментар
|
|
И в България има повече "М3-ки", отколкото са излезнали от завода
-------------------- |
|
|
|
Jan 16 2009, 20:49
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 2 068 Регистриран: 15-January 08 Потребител N: 17 Специалност: Икономика и управление на G-точката |
В никакъв случай не е новият Голф,
особено пък и ако е купе. Т'ва е едно от най красивите купета на БМВ, а голфО е изключително грозен... Доста нови коли ги слагам на по задно място, от една е36 купе с М пакет =) -------------------- the more i get,
the more i want.. |
|
|
|
Jan 17 2009, 00:41
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 833 Регистриран: 16-May 08 Град: Sofia Потребител N: 1 023 |
абе калояне каква е тая тема бе!
надали от 5те мнения тук ще разбереш какво е мнението на хората за теб като минеш покрай тях! няма значение дали е гоуф ауди или БМВ или 124ка или форд или каквато и да било - селтака си е селтак в каквато и кола да го сложиш! и не Е36 никога няма да е гоуф, нито нов нито стар, Е36 е култов автомобил, дори сток си е идеален! Да ми сравняваш Е36 с оня обор ГОУФ ме ОБИЖДА! Този коментар е бил редактиран от furiozo на Jan 17 2009, 11:08 |
|
|
|
Jan 17 2009, 00:46
Коментар
|
|
![]() B-Boy For Life Група: Потребители Коментари: 3 100 Регистриран: 10-January 08 Град: София Потребител N: 4 Специалност: Международни Отношения и Бизнес Администрация - III Курс |
абе калояне каква е тая тема бе! надали от 5те мнения тук ще разбереш какво е мнението на хората за теб като минеш покрай тях! няма значение дали е гоуф авди или БМВ или 124ка или форд или каквато и да било - селтака си е селтак в каквато и кола да го сложиш! и не Е36 никога няма да е гоуф, нито нов нито стар, Е36 е култов автомобил, дори сток си е идеален! Да ми сравняваш Е36 с оня обор ГОУФ ме ОБИЖДА! Мен пък ме обижда да ме обиждаш колата -------------------- Виждаш ли слънцето?
Не, виждаш само неговия блясък, усещаш само сълзите си, потекли по бузите ти от заслепение и един безкраен огън, които те изгаря, но гори тъй далече от теб..... A Walk To Remember Понякога болката става толкова голяма част от живота ти, че очакваш винаги да е там. Защото не можеш да си спомниш момент от живота си когато не е била там.Но тогава, един ден, почувстваш нещо друго.И не ти се струва редно,защото не ти е познато.И в този момент осъзнаваш, че си щастлив... |
|
|
|
Jan 17 2009, 00:54
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 17-April 08 Град: Плевен? Потребител N: 809 Специалност: политически науки |
не знам, ама е46 е малкооооопо-хубаво от голф
а и м3 е36 е супер готино, винаги ми е харесвала формата, стопове, купе... не може да се сравява |
|
|
|
Jan 17 2009, 02:44
Коментар
|
|
![]() Si vis pacem, para bellum. Група: Потребители Коментари: 1 433 Регистриран: 6-March 08 Град: Люлинско... Потребител N: 383 Специалност: Международен бизнес - магистър |
![]() Иначе подкрепям това изказване: Цитат("furiozo") няма значение дали е гоуф авди или БМВ или 124ка или форд или каквато и да било - селтака си е селтак в каквато и кола да го сложиш!
и не Е36 никога няма да е гоуф, нито нов нито стар, Е36 е култов автомобил, дори сток си е идеален! Да ми сравняваш Е36 с оня обор ГОУФ ме ОБИЖДА! Този коментар е бил редактиран от Equilibrium на Jan 17 2009, 02:51 -------------------- You know the three most important words in politics?
DON'T GET CAUGHT!!! |
|
|
|
Jan 17 2009, 03:00
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 2 068 Регистриран: 15-January 08 Потребител N: 17 Специалност: Икономика и управление на G-точката |
Тук май говориш за E46? Мне. Точно за Е36 говоря =) Иначе е46 ми е любимото купе. абе калояне каква е тая тема бе! няма значение дали е гоуф авди или БМВ или 124ка или форд или каквато и да било - селтака си е селтак в каквато и кола да го сложиш! Така, значи както аз уважавам марката БМВ и я изписвам правилно, така ще искам и от теб да изписваш правилно АУДИ. -------------------- the more i get,
the more i want.. |
|
|
|
Jan 17 2009, 07:44
Коментар
|
|
абе калояне каква е тая тема бе! надали от 5те мнения тук ще разбереш какво е мнението на хората за теб като минеш покрай тях! няма значение дали е гоуф авди или БМВ или 124ка или форд или каквато и да било - селтака си е селтак в каквато и кола да го сложиш! и не Е36 никога няма да е гоуф, нито нов нито стар, Е36 е култов автомобил, дори сток си е идеален! Да ми сравняваш Е36 с оня обор ГОУФ ме ОБИЖДА! Споко, аз също карам Е36 -------------------- |
|
|
|
Jan 17 2009, 11:59
Коментар
|
|
![]() Scouse Група: Потребители Коментари: 425 Регистриран: 28-June 08 Потребител N: 1 430 Специалност: Администрация и управление |
E много ясно, че ше стане...като паднаха на по 4 бона секи от околията реши да си земе пичеловка..
Мое да си най-големия аграр ма да караш бмв...и после ми издишат като трее да си смени лагерите, щото видиш ли още не е минал с комбайна да събере реколтата..ми не стаа така. Карайте рентабилните No Fear голфари ебати... Този коментар е бил редактиран от 2advanced на Jan 17 2009, 12:01 -------------------- |
|
|
|
Jan 17 2009, 12:05
Коментар
|
|
![]() Блондинче ;] Група: Потребители Коментари: 1 076 Регистриран: 24-January 08 Град: София City Потребител N: 136 |
Я кажете сега вашите наблюдения(който не знае кой модел е E36 да потърси в Google)! Още се двоумя в отговора си, ма все по-мръсно и по-мръсно ме гледат като карам Бимата http://www.youtube.com/watch?v=L0pboeAULvM брато за това ли ми говориш?!? щото това за голв няма как да мина е36 спецял! -------------------- ~Всеки Изход Е Вход Към Някъде~
~LETS PLAY THE GAME~ |
|
|
|
Jan 17 2009, 12:22
Коментар
|
|
Добре, айде да не говорим за М3-ки, а за 316
-------------------- |
|
|
|
Jan 17 2009, 12:29
Коментар
|
|
![]() Rider ![]() Група: Модератори Коментари: 1 450 Регистриран: 20-February 08 Град: София, Изток Потребител N: 224 Специалност: Информатика 3 курс |
С залепен M острани
-------------------- Wow... Someone call the care police.
...............___aaa___ ......_____//____?____\______ ----o--------CARE-POLICE----o) -----`--(o)=====+====(o)- |
|
|
|
Jan 17 2009, 13:41
Коментар
|
|
![]() Makin gangs of ciash Група: Потребители Коментари: 867 Регистриран: 10-September 08 Град: София Потребител N: 2 442 Специалност: Инффффффффффформатика |
ДА!!!
-------------------- GRANDE INTER!!!
![]() |
|
|
|
Jan 17 2009, 15:16
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 833 Регистриран: 16-May 08 Град: Sofia Потребител N: 1 023 |
|
|
|
|
Jan 17 2009, 18:15
Коментар
|
|
Добре, айде да не говорим за М3-ки, а за 316 Е, ти па се излагаш с тая малолитражка, поне едно 320 трябвало да е =) -------------------- the more i get,
the more i want.. |
|
|
|
Jan 17 2009, 21:55
Коментар
|
|
![]() Бот Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 15-February 08 Град: София Потребител N: 192 Специалност: Мрежови технологии (на англ. език) |
Айде сега пак нападки към Голфовете... Няма спор, че E36-цата, както и Е46 са много красиви коли, обаче наистина много хора започнаха да карат Е36-ците. Това обаче не ги прави селски коли, ни най-малко. Подкрепям мнението на колегата по-горе - селтакът си е селтак - в каквато и кола да го сложиш е така. Вижте само мутрите в скъпите Мерцедеси, Porsche-та и т.н. - да не би това да ги прави селски коли?
Укротете се малко и си карайте колите. Have fun. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия |