Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Apr 1 2010, 21:56
Коментар
|
|
![]() Смъртта е спасение !! Група: Потребители Коментари: 3 306 Регистриран: 9-October 08 Град: София Потребител N: 2 907 Специалност: ФОТОГРАФИЯ - 3 курс |
Темата е ясна. Идеята е всички семинари,изложби,лекции и тн. които ще се състоят в днешния ден или в близките дни да се обсъдят и да се популяризират повече за да има по голяма посещаемост .
Има няколко отделни теми за театъра и за кино прожекциите но гледам че колегите не са много заинтригувани. Малко от вас (предполагам) знаят за менюто във сайта на НБУ който се казва именно НБУ ДНЕС. Та идеята е да се постват тук повечето неща така че да има по-голяма информираност и посещаемост в последствие. Нашия университет предлага много неща , просто се позаинтересувайте и може да намерите нещо полезно и интересно. -------------------- Цветан Игнатовски
Студентски Съвет -------------------- Подмолен интригант -------------------- Голямата трагедия не е смъртта,а това,което умира в теб докато си жив! ![]() |
|
|
|
Apr 1 2010, 22:19
Коментар
|
|
![]() ![]() Група: Глобални Модератори Коментари: 2 721 Регистриран: 15-January 08 Град: Антверпен, Белгия Потребител N: 16 Специалност: Политически науки 2-ри курс |
Цецо, а защо не се пуска отделна тема, както досега? Обикновено това правеше Дани, а и аз съм се включвала. Мисля, че отделни теми за събитията са по-добри и по-конкретни :-)
-------------------- |
|
|
|
Apr 1 2010, 22:28
Коментар
|
|
![]() Смъртта е спасение !! Група: Потребители Коментари: 3 306 Регистриран: 9-October 08 Град: София Потребител N: 2 907 Специалност: ФОТОГРАФИЯ - 3 курс |
Цецо, а защо не се пуска отделна тема, както досега? Обикновено това правеше Дани, а и аз съм се включвала. Мисля, че отделни теми за събитията са по-добри и по-конкретни :-) Колко от нещата които са ТУК ! ги има в момента във форума ? Това че пускате отделни тези за семинари които са ви известни на вас , не значи че няма и др. Аз не виждам лошо да има информация и хора които не влизат често във сайта на НБУ , да виждат нещата тук . Но щом смяташ че не е нужно , давай .. трий я Има къде , къде по-"умни" теми които заслужават повече внимание -------------------- Цветан Игнатовски
Студентски Съвет -------------------- Подмолен интригант -------------------- Голямата трагедия не е смъртта,а това,което умира в теб докато си жив! ![]() |
|
|
|
Apr 1 2010, 22:34
Коментар
|
|
![]() ![]() Група: Глобални Модератори Коментари: 2 721 Регистриран: 15-January 08 Град: Антверпен, Белгия Потребител N: 16 Специалност: Политически науки 2-ри курс |
Колко от нещата които са ТУК ! ги има в момента във форума ? Това че пускате отделни тези за семинари които са ви известни на вас , не значи че няма и др. Аз не виждам лошо да има информация и хора които не влизат често във сайта на НБУ , да виждат нещата тук . Но щом смяташ че не е нужно , давай .. трий я Има къде , къде по-"умни" теми които заслужават повече внимание Къде съм казала, че има лошо да има информация? Казвам, че е по-добре да се пускат отделни теми за всяко едно събитие. Но ако искаш пак можеш да приемеш, че имам негативна критика. Всъщност както и да е. Млъквам. Нищо няма да трия :-) -------------------- |
|
|
|
Apr 1 2010, 22:41
Коментар
|
|
Къде съм казала, че има лошо да има информация? Казвам, че е по-добре да се пускат отделни теми за всяко едно събитие. Но ако искаш пак можеш да приемеш, че имам негативна критика. Всъщност както и да е. Млъквам. Нищо няма да трия :-) Ъ? Ами виж сега моята идея е тази тема да се направи "важна" и да седи най отгоре. В отделните теми за всеки семинар има в добрия случай по 10-15 коментара . А във някои няма нито един. Колкот до критиката ,всеки има право Само че ти не ми отговори на въпроса като се пускат отделни теми защо няма нито една тема за днешните събития ? -------------------- Цветан Игнатовски
|
|
|
Apr 1 2010, 22:52
Коментар
|
|
Ето в подкрепа на моята тема ще сложа този пост на колегата, който ще се загуби в темата в която го е пуснал и никой няма да му обърне внимание
ВЕЛИКДЕНСКИ КОНЦЕРТ
Департамент ”Музика” Участват: студенти по джаз и поп пене от НБУ 06.04.2010 г., 20.00 часа Sofia Live Club (подлеза на НДК) вход свободен Този коментар е бил редактиран от Gadnoto Kopele на Apr 1 2010, 22:52 -------------------- Цветан Игнатовски
|
|
|
Apr 2 2010, 10:27
Коментар
|
|
|
Група: Validating Коментари: 718 Регистриран: 9-August 09 Потребител N: 6 658 |
|
|
|
|
Apr 2 2010, 17:29
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 109 Регистриран: 17-March 10 Потребител N: 8 954 Специалност: Икономика и Психология |
Браво! Страхотна тема!
Напълно съгласна съм, че тя трябва да съществува именно в този си вид. Да се публикува информация за събитията през идните 2-3 дни, а старите мнения и събития биха могли да се трият, за да не стане темата N страници за нула време. Това е просто идея, нека все пак създателят и модераторите да преценят. Действително много малко хора отварят страницата на университета, във форума събитията биха добили по-голяма популярност. Освен това съм "ЗА" да се направи отделна тема и за Киноклуб - НБУ, както и за Университетски театър. Маргарет Тачева, Студентски съвет |
|
|
|
Apr 2 2010, 17:45
Коментар
|
|
![]() Allergic to stupid people. Група: Потребители Коментари: 1 593 Регистриран: 2-June 09 Потребител N: 5 706 |
Действително много малко хора отварят страницата на университета, във форума събитията биха добили по-голяма популярност. Освен това съм "ЗА" да се направи отделна тема и за Киноклуб - НБУ, както и за Университетски театър.[/i][/b] Има такива теми Хубава е тази, добре е, че я има, ето вече изграждаш нов имодж със стария ник Ама ден за ден според мен е малко супер бързо положение Може би събития за седмицата ще е по-удобно Този коментар е бил редактиран от Wonder на Apr 2 2010, 17:45 -------------------- * Some folks are wise and some are otherwise!
*...Расте в пеницилинова среда-мухльо до мухльо.... |
|
|
|
Apr 2 2010, 17:52
Коментар
|
|
Има такива теми Хубава е тази, добре е, че я има, ето вече изграждаш нов имодж със стария ник Ама ден за ден според мен е малко супер бързо положение Може би събития за седмицата ще е по-удобно Съгласен съм че ден за ден е малко нанагорно и ще е добре да е в началото на седмицата Колкото до имиджа ми -------------------- Цветан Игнатовски
|
|
|
Apr 2 2010, 17:56
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 109 Регистриран: 17-March 10 Потребител N: 8 954 Специалност: Икономика и Психология |
Има само един проблем - че понякога не ги оповестяват със седмица напред. Особено сега, когато са празници - няма нищо качено. А в понеделник ще качат десетки неща за пон., вт. и ср. ... Обикновено във всеки край на седмицата няма почти нищо за през следващата седмица. Просто някои неща ги качват в последния момент. От ден за ден. Ако има достатъчно хора, които са готови да развиват темата - мисля, че ще ни се получи. Всъщност единственото, което се иска е copy-paste от страницата на НБУ. Нека пробваме да го правим поне през ден.
|
|
|
|
Apr 2 2010, 18:01
Коментар
|
|
|
Съгласен съм че ден за ден е малко нанагорно и ще е добре да е в началото на седмицата Да, може и ние като администраторите на НБУ да ги качваме в началото на седмицата и само да редактираме и ъпдейтваме, ако са добавили нещо през самата седмица. Колкото до това кой ще качва - разбира се, че трябва да е от всички, които имат желание да се включат. |
|
|
|
Apr 3 2010, 01:18
Коментар
|
|
![]() Allergic to stupid people. Група: Потребители Коментари: 1 593 Регистриран: 2-June 09 Потребител N: 5 706 |
СЕМИНАР - “Късометражното кино в часовете по чужд език”
Център за чужди езици Водещ: ас.Камелия ДЖУРЕЛОВА 12.04.2010 г., 10.00 часа Корпус 2 - зала 102 ------------------------------- ПУБЛИЧНА ЛЕКЦИЯ - Разследваща журналистика Департамент “Масови комуникации” Лектори: Алексения Димитрова и Станимир Въгленов, специалисти с дългогодишен опит в областта на разследващата журналистика (Вестник “24 часа”) и автори на книги по темата Водещ: ст. ас. д-р Росен Стоянов 15.04.2010 г., 18.00 часа Корпус 1 - 310 аудитория “Проф. Петър Мутафчиев” -------------------------------- СЕМИНАР - “Рекламните клипове в чуждоезиковото обучение” Център за чужди езици Департамент “Чужди езици и литератури” Водещи: ст. ас.Петя Петкова-Сталева, ас. Мария Ладовинска 19.04.2010 г., 10.00 часа Корпус 1 - зала 205 --------------------- УЪРКШОП - «Интерпретация и импровизация в жанровете поп и джаз» Департамент “Музика” Лектор: Елена Колева – гост от Марбълхед (САЩ) 22.04.2010 г., 15.00 часа Корпус 1 – зала 501 Тва май си е само за музикантите... не схващам още -------------------- * Some folks are wise and some are otherwise!
*...Расте в пеницилинова среда-мухльо до мухльо.... |
|
|
|
Apr 3 2010, 15:33
Коментар
|
|
![]() Chillosophist. Група: Потребители Коментари: 1 684 Регистриран: 28-July 08 Град: Sonora Потребител N: 1 790 Специалност: Честотен геноцид. |
Да не забравите и
-------------------- Listen to Therapist on Myspace But a vessel of Sound's will. |
|
|
|
Apr 3 2010, 15:44
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 3 237 Регистриран: 25-February 08 Град: Дружба 2 Потребител N: 264 Специалност: Икономика - модул Туризъм |
25.03.2010....т'ва е минало
-------------------- |
|
|
|
Apr 4 2010, 13:22
Коментар
|
|
![]() She doesn't care! Another mask..another smile :) Група: Потребители Коментари: 1 742 Регистриран: 17-January 08 Потребител N: 42 |
Васко,
ЩЕ ИМА 33 тук някъде -------------------- Kогато се молиш на Бог - уповаваш се на Неговата милост. Когато се молиш на Дявола - това е сделка - можеш да поискаш всичко. Но в замяна трябва да обещаеш нещо... а Дяволът приема само един залог... |
|
|
|
Apr 6 2010, 14:33
Коментар
|
|
ВЕЛИКДЕНСКИ КОНЦЕРТ Департамент “Музика” 06.04.2010 г., 20.00 часа Sofia Live Club (подлеза на НДК) Участват: студенти по джаз и поп пеeне от НБУ ................................................................................ ....... ПУБЛИЧЕН НАУЧЕН ФОРУМ ПО КОНКУРС ЗА ДОЦЕНТ НА НБУ ПО 05.04.01. “ТЕОРИЯ И ИСТОРИЯ НА ЛИТЕРАТУРАТА” Департамент “Нова българистика” Кандидат: гл. ас. д-р Морис Фадел 06.04.2010 г., 16.00 часа Корпус 1 - 409 аудитория “Проф. Васил Стоилов” ................................................................................ ........ ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГА - Граждани, партии, избори: България 1878-2009 Департамент “Политически науки” Автор: доц. д-р Антоний Тодоров, Водещ: доц. д-р Антоний Гълъбов 06.04.2010 г., 18.00 часа Френски Институт, ул. Дякон Игнатий № 2 -------------------- Цветан Игнатовски
|
|
|
Apr 6 2010, 21:25
Коментар
|
|
|
[off] Дано да нямате нещо против, ама сега се замислих просто, че май ще е най-добре да обединим тук и Киноклуба, и Театъра, за да гледат хората ден за ден (седмица за седмица) какво има, а не да трябва да ровят в други теми относно театъра, балета и киното. Заедно и хронологично може би ще е по-подходящо, а? [/off]
Цена на билетите: 3 лв. Билети могат да се закупят преди представлението - във фоайето на театъра, или да се резервират на e-mail: slug_th(at)nbu.bg ”Кристални тела” 07.04.2010 г., 18.30 часа (сряда) Хореография: Цвета Касабова Модератор: Татяна Соколова Костюмография: Милена Стоянова, студент от БП ”Театър”, модул ”Сценография” С участието на студенти от БП „Театър” модул ”Танцов театър” на НБУ Хореографът Цвета Касабова завършва танцов театър в НБУ, в момента преподава съвременен танц в Университета в Мериленд, Вашингтон, САЩ. ”Кристални тела” е експресен проект, създаден за 9 дни. Свързан е с идеята за малките, неуловими и чисти мисли и спомени - кристали, които има всеки един от нас в душата си. --------------------------------------------------------------------------- ”Малки царства”, по текстове на Елена Алексиева 09.04.2010 г., 18.30 часа (петък) Режисьор: Снежина Петрова Участват: Марта Каменова, Илина Перянова, Даниела Ганчева, Асен Стоев, Катя Митева, Данаил Григоров, дипломанти от БП "Театър" на НБУ "Малки царства" разказва с иронично намигване за собствените ни страхове и фантазии, за несбъднатите желания и за онзи друг живот, който все искаме, но не успяваме да изживеем. Големите неща се случват в малки царства, а всяка история е едно малко царство. Тръгнеш ли да търсиш онова, което си изгубил в него, лесно се изгубваш сам. А намериш ли го, то вече не е същото... --------------------------------------------------------------------------- ШЕРЛОК ХОЛМС (Sherlock Holmes) 08.04.2010 г. (четвъртък), 18.00 часа, Аула Националност: САЩ Година: 2009 Времетраене: 129 мин. Режисьор: Гай Ричи Сценарист: Майкъл Робърт Джонсън, Антъни Пекам, Сайман Кинбарг В ролите: Уилям Хюстън, Марк Стронг, Рейчъл Макадамс, Джуд Лоу, Робърт Дауни-мл., Кели Рейли Този коментар е бил редактиран от Margaret Tacheva на Apr 6 2010, 22:15 |
|
|
|
Apr 6 2010, 21:43
Коментар
|
|
![]() Every passing minute is a chance to turn your life upside down Група: Потребители Коментари: 884 Регистриран: 13-September 09 Град: Пловдив/ София Потребител N: 7 059 Специалност: Право |
Киното? На НБУ ли? И кино ли има? Къде го т'ва кино
-------------------- Тоя форум е прояден от злоба..
|
|
|
|
Apr 6 2010, 21:51
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 12-July 09 Град: София Потребител N: 6 213 Специалност: Финанси |
В аулата
-------------------- Чукча не читател, чукча писател!
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия |