Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jul 14 2010, 13:38
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 24-June 10 Потребител N: 9 693 |
Международен Център за специална подготовка по охрана и сигурност „АЛФА-МЕТАЛ” – град Габрово организира от 18.08 – 27. 08.2010 курс „Лична охрана”. Преподавателите са от Русия и обучават курсисти участващи в реални бойни действия.
Обучението се провежда на единственото по рода си открито стрелбище и полигон в град Габрово, Република България. Програмата е изработена, въз основа на реални ситуации и включва 10 учебни дни. І.ТАКТИКО – СПЕЦИАЛНА ПОДГОТОВКА ІІ.ЕКСТРЕМАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛИ ІІІ. ОГНЕВА ПОДГОТОВКА ІV.ФИЗИЧЕСКА ЗАЩИТА НА КЛИЕНТА V.МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ VІ.ПРАВНИ ОСНОВИ НА ЛИЧНАТА ОХРАНА VІІ.ПСИХОЛОГИЯ НА ТЕЛОХРАНИТЕЛЯ за допълнителна информация и въпроси 066 80 69 62 |
|
|
|
Jul 14 2010, 14:22
Коментар
|
|
![]() Allergic to stupid people. Група: Потребители Коментари: 1 593 Регистриран: 2-June 09 Потребител N: 5 706 |
Ееееееееее!
Жестоко!!! Там съм. -------------------- * Some folks are wise and some are otherwise!
*...Расте в пеницилинова среда-мухльо до мухльо.... |
|
|
|
Jul 14 2010, 14:25
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 3 237 Регистриран: 25-February 08 Град: Дружба 2 Потребител N: 264 Специалност: Икономика - модул Туризъм |
-------------------- |
|
|
|
Jul 14 2010, 15:10
Коментар
|
|
![]() Смъртта е спасение !! Група: Потребители Коментари: 3 306 Регистриран: 9-October 08 Град: София Потребител N: 2 907 Специалност: ФОТОГРАФИЯ - 3 курс |
Аз нямам нужда от охрана, защото НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ !!
Този коментар е бил редактиран от Gadnoto Kopele на Jul 14 2010, 15:11 -------------------- Цветан Игнатовски
Студентски Съвет -------------------- Подмолен интригант -------------------- Голямата трагедия не е смъртта,а това,което умира в теб докато си жив! ![]() |
|
|
|
Jul 14 2010, 15:32
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 280 Регистриран: 1-June 08 Потребител N: 1 139 |
Бил съм охранител - за десет дни няма да станете такива. Професионален такъв е онзи, който е завършил нещо подобно или е бил по специалните служби, ако говорим за лична охрана. Пък и тази дейност е неблагодарна, по-добре отидете, ако можете, по специалните части. И добрите ходят с охранители, ама повечето, които ходят с такива, не са от добрите.
|
|
|
|
Jul 20 2010, 20:49
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 394 Регистриран: 31-July 08 Град: София Потребител N: 1 834 |
Аз нямам нужда от охрана, защото НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ !! I just shat bricks. -------------------- I am just a worthless liar. I am just an imbecile. I will only complicate you. trust in me and fall as well. I will find a center in you. I will chew it up and leave. Trust me. trust me. trust me. trust me. trust me. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия |